Alles over de Nieuwe Nokia 3110

Alles over de nieuwe Nokia 3110 model 2017

Alles wat je moet weten over de Apple AirPods

We hebben alle specifieke elementen van de AirPods proberen te benoemen.
Mocht je vraag er niet bij staan of wil je iets anders vragen, neem dan contact op met een van onze Apple experts.

Nokia 3110 Relaunch / Reboot / Herintroductie

Apple’s laatste innovatieve, moedige beslissing heeft voor een behoorlijke golf aan aandacht gezorgd; we hebben het hier over Apple’s laatste staaltje technologie – de AirPods. Niet iedereen is overtuigd dat het een goed idee was om de earphone jack te verwijderen, maar Apple heeft er wel voor gezorgd dat de nieuwste telefoons nu headphones kunnen gebruiken met de allerlaatste technologieën. De nieuwe AirPod is er eindelijk en deze handleiding vertelt je alles wat je moet weten.

Algemene informatie over Nokia 3110

Algemene informatie over Apple AirPods

Algemene informatie over Nokia 3110 model 2017

Wat is de AirPod eigenlijk?

De AirPod is de draadloze koptelefoon die Apple recent heeft geintroduceerd, waarmee gebruikers dus worden aangespoord om niet langer gebruik te maken van earphones met bedrading, of wel EarPods.

Hoe zien AirPods eruit?

De nieuwe Apple Airpods hebben een vrij uniek uiterlijk omdat ze draadloos zijn. Ze zijn wit van kleur een een chrome ring aan het uiteinde bij de microfoon. Gebruikers hoeven zich niet meer druk te maken om draden die in de knoop zitten, of die kapot gaan. Er is geen draadje dat ingeplugd hoeftworden, niks wat vast kan komen te zitten in je haar of in je tassen. Er is natuurlijk altijd het gevaar dat je ze kwijt raakt, maar dat zou dan je eigen schuld zijn: niet die van Apple.

Hoeveel kosten AirPods?

De nieuwe AirPods zullen 179 euro kosten of de tussen de 157$ tot 160$ in Amerika.

Wanneer kan je AirPods bestellen?

De Airpods zullen vanaf januari 2017 in de verkoop gaan. Tot nu toen is er nog geen exacte datum bekend gemaakt wanneer je ze kan kopen, maar dit zal snel gebeuren.

Krijg je de AirPods gratis bij aankoop van een iPhone 7?

De AirPods zijn helaas niet gratis inbegrepen bij de aankoop van een iPhone 7. Bij de iPhone 7 krijgt men een paar earphones met bedrading, die ook wel ‘Earpods’ worden genoemd. Deze kunnen in de ‘lightning port’ worden ingeplugd, aan de onderkant van de telefoon. De iPhone 7 is zo ontworpen dat zowel headphones met bedrading, als alle Bluetooth wireless headphones kunnen worden gebruikt.

Met de 3110 bellen

Met AirPods bellen (en Siri besturen)

Snake spelen op de nieuwe Nokia 3110

Muziek afspelen met AirPods

Om de muziek te besturen, kun je op de middelste knop op de AirPod tappen.

Muziek luisteren en volume controleren op de nieuwe Nokia 3110

Hoe is de audiokwaliteit van de AirPods?

Het geluid van de AirPods is bijzonder zuiver en heeft diepe klanken. De AirPods klinken nog beter dan de normale EarPods die bij de iPhone worden geleverd of de Beats by Dre. Het geluid is echt fantastisch, diep, met AAC kwaliteit en geen concurrent van Apple kan eraan tippen. Nog fijner is de hoge kwaliteit die de AirPods leveren als je een telefoontje pleegt of tegen Siri praat; alle ruis en achtergrondgeluid wordt er namelijk uitgefilterd, doordat de versterkers alleen bepaalde informatie uitzenden. Als je muziek wilt afspelen maar de AirPods liever niet in je oren wil doen, kun je de headphones in hun case doen terwijl je muziek afspeelt. De muziek zal doorgaan totdat je de magnetische deksel van de oplaadcase dicht doet.

Het volume veranderen of een ander liedje opzetten.

De AirPods beschikken niet over fysieke knoppen waarmee je het volume kunt veranderen of een ander liedje op kunt zetten; je zult Siri dus moeten gebruiken om dit te doen. Dit kan ontzettend irritant zijn, want als je naar een liedje luistert en het volume wilt veranderen, moet je de volgende stappen ondernemen:

  1. 1. tweemaal op één van de AirPods tikken om Siri te activeren,
  2. 2. je liedje zal nu gepauzeerd worden en dan
  3. 3. nu moet je Siri vertellen om het geluid harder te zetten

Als deze methode je ontzettend frustreert, kun je natuurlijk ook de volumeknoppen op je iPhone gebruiken. Als je een ander liedje op wilt zetten, zul je hier de onscreen bediening van de iPhone voor moeten gebruiken.

Pauzeer je muziek of video met de AirPods.

Om een liedje of video te pauzeren

  1. 1. klik in het midden van de afstandsbediening
  2. 2. klik nogmaals om weer verder te gaan met afspelen

Een liedje overslaan.

Om een liedje over te slaan, moet je twee maal snel op de AirPod knop tappen.

Herhalen.

Ben je één van je favoriete liedjes aan het luisteren en wil je het graag nog een keer horen? Klik nogmaals op het middelste deel van de afstandsbediening; doe dit drie maal snel achter elkaar.

Vooruit spoelen

Soms wil je een stukje vooruit spoelen: tap dan twee keer snel in het midden van de AirPod en houd dit vast.

Terugspoelen

Tap drie keer snel op de middelste knop op de AirPod en hou deze vast, om terug te spoelen.

De Nokia 3110 opladen en de lange batterijduur

AirPods opladen en batterijduur

AirPods opladen en de batterijduur

Hoe laad je de AirPods op?

Bij de AirPods krijg je een magnetische case, die ook bedoeld is voor het opladen van de earphones. Onderaan de oplaadcase is een lightning port, die gebruikt kan worden voor het opladen. Als de oplaadcase eenmaal is opgeladen, kun je de batterijen van de AirPods simpelweg opladen, waar je ook bent.

De levensduur van de batterij

Hoelang gaan de Airpods batterij mee? De batterij zal langer meegaan dan je gewendt bent van Apple producten, omdat de W1 helpt met het zo efficient mogelijk aansturen van de benodigde energie.
Op het moment dat je de AirPods niet gebruikt, verbruiken ze ook geen energie; als ze in hun oplaadcase zitten, zullen ze automatisch opladen.

Hoe lang gaat de batterij mee?

Na één keer opladen, kunnen gebruikers volgens Apple 5 uur lang muziek luisteren met hun AirPods; de oplaadcase geeft je na één keer opladen 24 uur afspeeltijd, dus je zou er de hele dag mee moeten kunnen doen. Als je je AirPods 15 minuten lang oplaadt, geeft dit je 3 uur batterij. Ondanks wat Apple zelf zegt over de batterijduur, gaat de batterij in de praktijk veel langer mee.

Hoe kun je de batterijduur van de AirPods controleren?

Je kunt altijd controleren hoe het staat met de batterijduur van je AirPods. Dit is hoe je dit kunt doen.
1. Houd de AirPods dichtbij de iPhone, en
2. Vraag Siri “Hoeveel batterij hebben mijn AirPods?”
Vervolgens zal Siri je hier antwoord op geven.

Technische specificaties van de nieuwe Nokia 3110 2017

Hebben AirPods Bluetooth?

Jazeker, de AirPods zijn via Bluetooth met je iPhone verbonden.

Wat voor chip zitten er in de AirPods?

Apple heeft de AirPods zo gemaakt met een processor onder de motorkap die de ‘W1’ wordt genoemd. Elke AirPod heeft deze chip, waardoor het bepaalde taken kan verrichten die normale wireless headphones niet kunnen. De W1 kan eigenlijk worden gezien als het brein van de AirPods.

De W1 Chip van Apple? Vertel eens verder…

De W1 chip maakt het makkelijker om je koptelefoontjes te verbinden met je telefoon of welk ander device. Het enige wat je hoeft te doen, is de oplaadcase van de AirPods te openen en deze in de buurt van je telefoon te houden. Je zult op je scherm een venster zien waarin je wordt gevraagd of je de AirPods aan je iPhone wilt koppelen. Dit is veel sneller en makkelijker dan een heel menu door moeten zoeken, om je apparaten aan elkaar te koppelen. In tegenstelling tot andere headphones, kunnen de AirPods dankzij de W1 chip detecteren of je de headphones wel of niet in hebt. Pas als het apparaat detecteert dat je de AirPods in hebt, zal je muziek gaan afspelen. Ook als je maar één van de AirPods in hebt, kan het apparaat dit detecteren. Daarnaast wordt er voor beide AirPods een unieke verbinding ingesteld, iets waar andere wireless earphones tot nu toe niet toe in staat zijn geweest.

Zijn er ook andere koptelefoontjes met de W1 chip?

Beats, dat ook onderdeel uitmaakt van Apple, zal later dit jaar een aantal nieuwere modellen wireless headphones met de W1 chip lanceren. Alleen headphones die door Apple geproduceerd zijn, beschikken over de W1 chip.

Waarom zitten er infrarood sensoren in de Apple AirPods?

Beide AirPods beschikken over infrarood sensoren, die kunnen detecteren wanneer ze in de oren worden geplaatst.

Waarom zit er een Accelerometer in de Apple AirPods?

Als je op je AirPods tikt, is er een accelerometer in de AirPods die dit detecteert en automatisch de AirPods uit een soort slaapstand haalt en aanzet om te direct te kunnen gebruiken.

Meer over de integratie van AirPods’ software- én hardware.

Er is een ontzettend sterke integratie tussen de software en de hardware van de apparaten die Apple produceert. Vanaf het moment dat je jouw AirPods aanschaft en ze uit de verpakking haalt, tot het moment dat je ze uit de oplaadcase haalt en naast je iPhone legt: het bewijst allemaal nog maar eens hoe goed Apple eigenlijk is en over haar producten nadenkt voordat deze op de markt komen. Zodra je de AirPods aan zet, zal er een melding op je iPhone verschijnen, waarin wordt gevraagd of je ze aan je telefoon wilt koppelen. Dit is natuurlijk het moment om op de grote button te klikken waar ‘verbinding maken’ op staat. That’s it, je bent verbonden! Vanaf hier is het proces vrij simpel, er komen geen technische moeilijkheden aan te pas. Je hoeft alleen de oplaadcase te openen en de AirPods in je oren te plaatsen.

Help Guides

Stel je vraag

Services

Live Chat
Chat rechtstreeks met een van onze Apple experts.
Stuur een E-mail
Bereik ons via e-mail. Wij reageren binnen 24 uur op je vraag.
Bel ons
Spreek direct met een Apple Expert.
X